En bodyscrub kan være god for mange ting. Udover at den gør underværker for din hud, og er med til at stramme den op og gøre den sund, så er den også god til lidt selvforkælelses i en ellers travl hverdag. Vi danskere har så mange ting dagligt, som vi gerne vil nå, at vi til tider kan glemme os selv. Ikke i fysisk forstand men glemme at give os selv lidt kærlighed og opmærksomhed i en travl hverdag. 

 

Brug 5 minutter på dig selv

Et sted du rigtig kan forkæle dig selv, er i badet. Mens du er der, så brug 5 minutter ekstra på at forkæle dig selv og din hud. Vi garanterer, at det ikke kun føles dejligt i badet, men ligeså vel når du træder ud. Du vil føle dig helt som på ny, og have mere energi. Det er et af de mirakler, som en bodyscrub kan uddele, udover også at stramme din hud op. 

 

Derfor er en bodyscrub god 

 

Minimerer rynker

Da en bodyscrub fungerer ved at fjerne døde hudceller, og dermed gøre plads til de nye, betyder det en opstrammet hud. En opstrammet hud er altså lig med færre rynker. Udover at hjælpe på rynker, kan det også hjælpe med at fjerne appelsinhud. Det skal nævnes, at der er forskel på en bodyscrub til din krop og til dit ansigt. 

 

bodyscrub flotte ben

Få flotte ben

Bruger du bodyscrub på dine ben, inden du går i gang med skraberen, så kan det hjælpe dig til nogle flotte, glatte ben. Får du fjernet alle de døde hudceller inden, du begynder din barbering, vil barberingen blive meget flottere og glattere. Med det menes der, at din barbering vil være meget mere tæt og ens hele vejen igennem, i stedet for at du nogle steder misser et hår eller to. 

 

En bodyscrub har altså, til trods for det kun tager 5 min at bruge, mange fordele.