Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cphjws.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cphjws.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cphjws.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Business - Business and service
Business - Business and service
På denne side kan du læse om virksomheder, der har succes på markedet. Du vil også kunne bruge siden til finde nye samarbejdspartnere. Læs mere her!
209
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-209,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Business

Ballerupguld.dk

Hvis du elsker smykker og i sær hvis du elsker Julie Sandlau smykker så skal du vælge et smykkeforhandler, med sans for kvalitet og med perfekt service. Uanset om du skal bruge smykker til hverdag eller om du skal til et stort arrangement som f.eks. et bryllup, så finder du dine næste smykker fra Julie Sandlau hos Ballerup Guld.

Tandteknikeren.dk

Tandprotese er en kæmpe hjælp i din hverdag, da det styrker din selvtillid med flotte tænder igen. Så gør dig selv den tjeneste, at få lavet tandproteser hvis du går og er træt af dine tænder og dit smil. Det går mere ud over din hverdag, end man lige tror.

Tesshose

Tesshose.dk

Har du brug for alt indenfor højtryksslanger, lavtryksslanger og fittings? Så kan du hos Tesshose finde høj kvalitets slanger og flange til ethvert formål.

den bette maler kolding

Denbettemaler.dk

Har du brug for hjælp til at male her i sommeren? Så hør Maler Svendborg om der er noget du kan få lavet til et godt tilbud.

Allcovers | Altansejl, loftsejl og dekorationssejl i høj kvalitet

Allcovers.dk

Her kan du finde alt om Solsejl til Terasser. Sommeren er kommet og der er meget tid og penge at spare på at have god kvalitet.

Dinfoerstehjaelp.dk

Her finder du gode tilbud og rådgivning indenfor færdselsrelateret førstehjælp.

Landsyd.dk

Her finder du udelukkende opmåling af grund og hjælp til rådgivning om ændring af grund.

Sunwill.dk

Mangler du flotte bukser som sidder godt i pasformen? så skulle du prøve et par chino bukser fra sunwill. Bukserne er lavet af stof der gør at de har en god pasform men også er bevæglige.

Vonfinger

En guldsmed med beliggenhed i odense, med fokus på unika smykker, special designs og vielsesringe odense.

Onekeystory

Følg med i den kæmpe trend indenfor marketing. Animations video er nemlig vejen frem! Video skaber kæmpe interaktion med brugerne på internettet, og du får derfor en masse omtale. Så få kigget på en præsentationsvideo til din virksomhed!

Hotinhair.dk

Hotinhair er en virksomhed der specialiserer sig i hår extensions til fordelagtige priser. De har et kæmpe udvalg af både cold fusion, hot fusion og trenser, og de har i alle de populære hårfarver.

Elministeren.dk

Flere firmaer vælger at skift kontor til et større, grundet vækst. Dette giver mulighed for at have et udendørsareal, hvoraf de kolde perioder kan udholdes Solarmagic Terrassevarmer

Benconivinimport.dk

Her kan du købe lækre vine, men du kan også lave en investering i vin. Dette skrev berlingske business en artikel om i 2016 hvoraf de forklare hvor meget mere afkast vin giver i forhold til aktier, dette kræver dog specialiserede folk indenfor emnet hvis man skal være sikker på at få mest ud af sine penge.

Billigtkoste.dk

Bredt udvalg af Hedtvandsrensere. Hos Billigkoste er det b2b branchen der er i fokus. Derfor tilbyder de et kæmpe udvalg af rengøringsmaskiner i den helt store kaliber.

XL TØJ MED ZHINE.DK

Mange piger har et problem med at de ikke kan finde tøj uden at de skal ligne et telt, dog har zhine.dk sørget for at du kan få moderigtigt tøj i store størrelser.

ERRITSØTØMREREN.DK

Mangler du en seriøs tømre i det lokale samfund? så gælder det om at finde en med ekspertise indenfor et bestemt område. Hos erritsøtømreren.dk får du både specialister indenfor renovering men også fagfolk der har været i faget i mange år.

COVERBUTIK.DK

Har du problemer med at du løber tør for strøm under en forretnings møde? eller når du er på farten? her har en webshop alt tilbehør til din mobiltelefon, om det er en powerbank du mangler eller lightning kabel usb så kan du finde det her.

DKVEJHJÆLP

Flere og flere vejhjælp virksomheder kommer frem i branchen, det der gør at dkvejhjælp.dk skilrer sig ud, er at de vil være de billigeste og de hurtigeste når uheldet er ude.

DBVVS

En succes fuld vvs virksomhed, som sørger for at du kan købe alt indenfor vvs til prisgaranti. De er specialister indenfor vvs og du kan købe alt lige fra:

NYCO

En virksomhedsmægler med styr på regelsættet. Har du interesse i salg og køb af virksomheder? så har han heltsikkert virksomheder til salg som du vil finde interessante.

Pro4care

Står du og skal til at finde en business partner indenfor kosmetik, så har vi her et rigtig godt bud. De har mange års erfaring indefor feltet, og tilbyder hjælp og samarbejde i alt ligefra produktionen – til den endelige kosmetik emballage.

CopenhagenPump

Leder i efter en virksomhed om kan hjælpe jer med at finde den bedste pumpeløsning.  CopenhagenPump tilbyder høj kvalitets produkter, fra blandet andet Lutz. Her får du et udpluk af Lutz produkter de har i deres udvalg.

VierBilligst

Køkken & Bad – VierBilligst er en successfuld webshop, som giver dig muligheden for at finde alle de produkter du måtte have brug for indenfor køkken og bad.

Så om du står og skal flytte i noget nyt, eller bare skal renovere det gamle badeværelse – så er denne webshop yderst brugbar for dig. Specielt deres spejl med led lys er meget populær, og det giver badeværelset et helt nyt liv.

Gamstdanplant

En gartner virksomhed som har eksisteret i mange år da virksomheden startede som en blomsterhandel, og herefter igennem generationer har udviklet sig til en planteservice virksomhed.

Hos gamstdanplant kan du få alt lige fra:

  • Plantevægge
  • Leje af planter
  • Kontorbeplantning

Rolf Schmidt

Leder du efter en samarbejdspartner til at lagerføre jeres materialer, så er ROlf Schmidt et yderst kompetent bud. De behandler alle de gængse materialer til plastplader. RSIP tilbyder disse produkter inden for dette område:

  • PTFE
  • PEEK
  • PUR

HeleneDuffau

Det kan være svært at finde nøjagtigt de smykker, der passer til ens personlighed og stil. Men her har du en smykkebutik som har et stort udvalg af lækre unikke smykker, og de findes i forskellige materialer. Her får du en lille liste over nogen af deres produkter:

ECM.dk

Ecm.dk – Hjælper dig med alt indenfor metalbearbejdning. De er et Maskinecenter med focus på metal, alt lige fra pladebearbejdning, læserskæring og fræsning, drejning m.m

a

Summit

Hos Summit kan man finde kvalitets produkter til industriel fugtmåling fra anerkendte leverandører. 24 års erfaring og produkter de selv har praktisk erfaring med, gør at Summit altid står klar med en professionel rådgivning.

AH Industries

AH industries offers advanced quality manufacturing solutions for offshore and machining. Read more about their professional industrial services on the website.

Pecani

Her får du et bud på en god smykkebutik online, Pecani sælger et bredt sortiment af kvalitets smykker og ure. De har specielt et flot udvalg af Bering ure, som er meget populære.

Fyns altmuligmand

Er der fuld gang i virksomheden, og kan det være svært at finde den rette hjælp til rengøring af kontorlokalerne. Så er fynsaltmuligmand klar til at hjælpe, han tilbyder nemlig erhvervsrengøring i Odense området – og han tager imod alle opgaver.

Gesten Kro

Skal du have lukket en vigtig kundeaftale, så kunne en mulighed være at invitere kunden ud på mad. Du kan for eksempel tage kunden med på firmafrokost på Gesten kro, som kan skræddersy besøget lige som du vil have det – så du er sikker på at lukke aftalen.

Karat24

Blandt det store udvalg af gode smykkeforretninger, finder vi også Karat24 som er en af de store spillere på markedet. I shoppen finder du mærker og produkter i absolut top klasse. Du finder nemlig mærker som Spirit icons, Nordahl og Izabel Camille. Kig ind forbi den vestjyske shop idag, og gør en god handel.

Love Your Twist

Leder du efter en professionel og troværdig tøj producent, der kan levere lige præcis det i ønsker som virksomhed. Så er Loveyourtwist nok det bedste bud på markedet. De tager jeres behov i betragtning og leverer bl.a. firma tøj i aller højeste kvalitet.

Makeitmedia

Sociale medier og digital marketing får mere og mere indflydelse på business verdenen, så hvis du ikke hopper ombord snart – vil du være tabt. En virksomhed der specialiserer sig i annoncering på facebook blandt andet, er makeitmedia. Så hvis du føler at du allerede er bagefter på online marketing, så tag fat i de to eksperter.

Mevino

Fastfood leveret til døren har efterhånden været en selvfølge i flere år, men nu er der kommet et spændende koncept med kvalitets vin. Mevino er en webshop der sælger gode vine online, og deres vine kan du nemlig også få leveret lige til døren på en månedlig basis. Er du for eksempel fan af den klassiske Barbera d alba drue, kan du få denne og mange flere leveret hver måned på abonnement.

Netuglen

Når du skal forberede de små til skolestart, kan det være svært at finde den rette skoletaske. En ting er hvad de kan lide af farver og design, en anden ting er rummelighed. Du kan heldigvis finde et stort udvalg af tasker hos Netuglen, som forhandler alle de kendte brands som Fjallraven, Ergobag og Eastpak.

a

Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website