Der har de seneste par været stor fokus på miljøvenlige og bæredygtige løsninger, hvad angår alting. Både indenfor produktion generelt, madspild, transport og alt hvor bæredygtighed kan optimeres – og med god grund. Tallene viser nemlig, at ting som CO2 udslip under produktion og andet, er med til at have en påvirkning på den globale opvarmning og hvorfor temperaturene og andet er begyndt at ændre sig verdenen over – blot for at nævne nogle få eksempler.

Byg nyt hjem og gør en forskel

Ligesom at der er kommet mere fokus på miljøet de seneste par år, så er det også blevet mere populært at bygge sit eget hus fra bunden af. Går du op i at være miljøvenlig og bæredygtig? Så har du også muligheden for det, når du bygger dit nye hjem. Thermowood er et byggemateriale af fyr og gran, som er et bæredygtigt byggemateriale. Grunden til at det er bæredygtigt og miljøvenligt, skyldes fremstillingen af det. Det er nemlig fremstillet ved så naturlige metoder og processer som muligt. Det indebærer først og fremmest en kontrolleret process.

Det vil sige, at det er blevet produceret via termisk modifikation. Det gør, at det forbedrer træets egenskaber og gør det muligt at anvende flere steder – da det kan holde til meget mere. Grundet den termiske modifikation forhindrer det også træet i at kunne brænde og giver dig derfor en vis form for sikkerhed, til trods for at det er træ. Det samme gør sig gældende for ting såsom svamp. Det er ikke muligt for svamp at sætte sig i træet på grund af strukturen. Udover det, fås thermowood også Svanemærket og fri for kemikalier.

Dette kan du bruge thermowood til

Thermowood er et specielt godt valg til din nye terrasse, facaden eller generelt bare til udvendige designs og smukt interiør indendørs. Det kan bruges alle vegne og det har netop at gøre med måden, som det oprindeligt blev fremstillet på, som har gjort det stabilt og modstandsdygtigt overfor udendørs faktorer såvel som indendørs.

Udlev drømmen

Synes du først og fremmest, at du godt vil bygge med noget bæredygtigt og miljørigtigt, samtidig med at du går op i design og gerne vil have, at tingene ser pæne ud? Så er thermowood den ideel løsning for dig. Så tag næste skridt og tag fat i en ekspert, der kan hjælpe dig med at fuldføre din drøm.