Det er meget vigtigt at få en god og lang nok søvn, da det medvirker til en god dag fyldt med energi. Dårlig søvn kan have mange alvorlige følger for både krop og sjæl. Det er svært at koncentrere sig, hvis man ikke har fået nok søvn. Derudover kan man ofte være i et dårligt humør på dage med for lidt søvn. Læs med her og og lær hvordan du optimerer din søvn med de rigtige forhold som fx en sengevarmer

Hvorfor er søvn så vigtigt?

Søvn er som sagt meget vigtigt, hvis man vil have noget ud af den efterfølgende dag. Dårlig eller for lidt søvn kan give dårligt humør og dårlig koncentrationsevne. Derudover får man mindre tålmodighed og får sværere ved at overskue hverdagen. Man anbefaler teenagere at få 8-10 timers søvn, voksne at få 7-9 timer og ældre over 65+ 7-8 timer. Det kan du variere fra person til person. Nogle kan nøjes med 6 timer, hvor andre har brug for helt op til 10 timer. Grunden til at man skal have nok søvn er, at hjernen skal bearbejde dagens læring og gøre sig klar til dagen efter. 

Søvnmangel og søvnproblemer kan have forskellige konsekvenser. Søvnmangel over en længere periode, kan påvirke vores mentale og fysiske sundhed negativt. For det første kan manglende søvn forringe dit immunforsvar. Derudover kan det have negative følger som diabetes, overvægt, hjerteproblemer og meget mere. 

Hvorfor kan en sengevarmer hjælpe til en bedre søvn?

Ligesom med så mange andre ting, har vi forskellige præferencer, når vi skal have en god søvn. Nogle foretrækker et koldt lokale med en varm dyne, andre foretrækker et varmt lokale med en kold dyne. Her er en sengevarmer en perfekt løsning. Det er en behagelig dyne i god kvalitet, hvor temperaturen kan justeret både op og ned. Du kan altså helt selv vælge dynens temperatur og tilpasse den efter dit behov og værelsets temperatur. Der findes mange forskellige sengevarmere. Man kan få en sengevarmer i mange forskellige størrelser og designs, så det passer til ethvert værelse. Sengevarmerne tilbydes også i mange forskellige prisklasser, som kvaliteten selvfølgelig afspejler. Men lige meget hvilken prisklasse man vælger at købe i, er man sikker på at få et behjælpeligt produkt i god kvalitet. 

3 grunde til at købe en sengevarmer: 

  • Få en god og passende søvn
  • Undgå følger som diabetes og hjerteproblemer
  • Få en hverdag med overskud og godt humør