Hvem er B young?

B young er et tøjmærke, der laver modetøj til kvinder. Med deres tøj prøver de at appellere til kvinder mellem 25 og 45 år, som elsker mode og muligheden for at sammensætte flotte outfits. Ifølge dem klæder B young pigen sig efter sit humør, og hendes gardarobe rummer det hele. Uanset om hun skal på arbejde, til fest eller blot skal slappe af, vil der være noget i hende gardarobe fra B young til denne anledning. B young er til de kvinder, der er prisbevidste, men samtidig sætter pris på god kvalitet. B young laver både hoved- og ekspresskollektioner, og udkommer derfor med nyt tøj hele året rundt. De sørger for at holde sig opdateret med de nyeste trends, samtidig med at de bevarer deres unikke ånd. Deres tøj er sjovt og farverigt, samtidig med at det passer til den modne kvinde, der til tider skal se professionel ud. Hos B young finder man både:

  • Toppe
  • Skjorter
  • Kjoler
  • Nederdele
  • Jakker
  • Accessories

Fokus på bæredygtighed

B young ønsker at lave modetøj til kvinder, som ikke kun giver dem muligheden for at se godt ud og føle sig godt tilpas, men på samme tid viser, at de tager ansvar for miljøet, jorden og mennesker. Med kollektionen B. Fair ønsker B young at give modeindustrien en ny og grønnere agenda, hvor der bliver brugt bæredygtige materialer, og hvor der er fokus på arbejdsforholdene for dem, der er involverede. Derfor kan man med god samvittighed købe tøj fra B young, da processen, tøjet har været igennem, har været bæredygtig og med fokus på minimalt spild. De ønsker at sætte fokus op:

  • Socialt ansvar i produktionslandene
  • Ansvarlig produktion
  • Bæredygtige materialer
  • Genbrugelig indpakning

De ønsker at mindske deres aftryk på jorden og miljøet, og sørger hele tiden for at undersøge, hvordan deres virksomhed kan have den mindst mulige negative effekt på verden. En måde de gør dette på, er eksempelvis ved regelmæssigt at besøge fabrikkerne, hvorpå tøjet bliver produceret, og sørge for at arbejderne har ordentlige arbejdsforhold og rettigheder. De sikrer sig at deres medarbejderes helbred og sikkerhed er optimalt, da de mener, at det i sidste ende spiller ind på det produkt, som kunderne køber i butikkerne.

Hvorfor gå i modetøj?

Der findes mange forskellige holdninger til modetøj. Nogle elsker at klæde sig i den nyeste mode, mens andre finder det latterligt at bruge mange penge på tøj. De fleste mennesker ønsker og søger anerkendelse fra andre mennesker. Dette kan man ifølge nogle opnå ved at klæde sig i noget bestemt tøj. Mode er en måde, hvorpå man kan signalerer, at man tilhører en bestemt social gruppe. Det er derudover en mulighed for at udtrykke sin individualitet, og på samme måde skille sig ud fra mængden. Den moderne mode opstod i 1800-tallet, og har siden da haft stor identitetsmæssig og økonomisk betydning. I dag er tøjbranchen en af verdens største industrier. Alene i Europa bliver der omsat for omkring 80 milliarder euro årligt i modebranchen, og mere end en million mennesker beskæftiges indenfor denne. Det er derfor ikke svært at forstå, at modetøj fylder meget i nogle menneskers liv.