Går du med tankerne om at anskaffe dig et løbebånd?

Det kan være svært at finde rundt i, hvad der passer lige netop til dig og dit hjem. Er det scenariet, kan du lave din egen løbebånd test, hvor du sætter nogle kriterier op, og går ud fra.

 

Dette skal du kigge efter i et løbebånd

 

Når du skal på udkig efter et løbebånd, og måske endda dit første – Så kan du gøre det nemt for dig selv, ved at få styr på nogle produktspecifikationer, inden du køber. 

 

Hastighed

Inden du køber et løbebånd, skal du vide, hvad slags løb du vil bruge det til. Skal du blot gå, løbe stille eller roligt eller skal det bruges til sprints? Sørg for at max hastigheden passer til, hvad du skal bruge.

 

Stigning

De fleste løbebånd kan hæves, så det føles som en stejl bakke. Vil du gerne, kunne variere din træning med det, skal du undersøge, om det kan. Det er ikke alle løbebånd, der har denne funktion. Så det vil være en træls investering, hvis den så ikke kan lige netop det, som du gerne ville. 

Løbebånd test kvinde

Størrelse

De fleste løbebånd har ca den samme størrelse mere eller mindre, men det kan være at de 10 cm, som det ene løbebånd var mindre, er det afgørende for, at det passer i lige netop det rum, du ville have den. Så mål både derhjemme, samt tjek målene på det løbebånd du fandt interessant. 

 

Bæreevne

De fleste løbebånd kan holde til en vis vægt. Sørg derfor for at du vælger et løbebånd, der kan bære dig. Vælger du et med en mindre bæreevne end din vægt, kan du ødelægge løbebåndet og det bliver altså en dyr fornøjelse så. 

 

Brugervenlighed

Vil du bare have et simpelt løbebånd, så er der ingen grund til at anskaffe sig et løbebånd, der kan alt muligt, som du ikke kommer til at bruge. Vælg et løbebånd der teknisk passer til dine behov.