Vi bruger vores telefoner rigtig meget i dag. Eller rettere sagt smartphones. I gamle dage blev de primært brugt til at ringe og senere hen at sende SMS’er. Men i dag bruges de til meget andet end det. Der findes nemlig et hav af forskellige apps, der er relevante i forskellige sammenhænge. Fx kan du i dag registrere dit alt vedrørende dit arbejde i en tidsregistrering app. Læs med her og lær mere om det smarte ved tidsregistrering app.

Fremtiden ligger i apps 

Som nævnt i indledningen bruger vi rigtig meget tid på vores smartphone og diverse apps. Der findes så mange apps, som er geniale og meget behjælpelige i vores hverdag. Nogle apps kan man næsten ikke leve uden. Derfor er der også skabt rigtig mange milliardvirksomheder som er baseret på apps. Fx er et firma som Spotify blevet meget stort. Størstedelen af deres succes skyldes deres nemme og brugervenlig app, der gør, at man altid kan streame musik på farten, hvis der er strøm på telefonen. Spotify er igennem de seneste år vokset og vokset, og de har nået et helt vanvittigt antal brugere. De har nemlig 100 millioner betalende brugere og over 200 millioner brugere i alt. Der er rigtig mange andre eksempler på milliard apps. Grunden til at så mange apps får så stor succes er nok, at det er så nemt og brugervenligt. Stort set alle har en smartphone og stort set alle bruger den dagligt.

En ny og smart app i Danmark er en tidsregistrering app. Den kan nemlig være med til at overskueliggøre alle opgaverne samt økonomien i en virksomhed.

Hvorfor bør du anvende tidsregistrering app i din virksomhed?

Der er rigtig mange fordele forbundet med en tidsregistrering app. Det smarte ved en tidsregistrering app er, at alle altid har en mobil på sig. Det gør det simpelt og kræver intet af forbrugeren. Der kan indtastes rigtig mange andre ting end arbejdsdagens timeantal på appen. Du kan nemlig også indtaste kørsel og lignende appen, hvis det er noget, der skal fratrækkes i din løn. Her kan du altså sikre, at du får det retmæssige tillæg for din ekstra kørsel. Der er også mange virksomheder, der tilbyder en frokostordning. Dette kan også nemt og hurtigt indtastes i appen, hvis du vælger at spise med. 

3 brugbare funktioner som en tidsregistrering app har:

  • Mulighed for at indtaste antal timer
  • Mulighed for indtastning af kørsel
  • Mulighed for at indtaste frokost eller lignende