Præg dit hjem med brugskunst af det bedste kvalitets håndværk
486
post-template-default,single,single-post,postid-486,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Berig dit hjem med brugskunst

Brugskunst

Berig dit hjem med brugskunst

Indretningens verden har i de seneste år haft en utrolig vækst inden for markedet. Der tilbydes efterhånden et hav af forskellige stilarter, som mixes og matches i alles hjem. Brugskunst er et vidt begreb, som der er med til at sætte et personligt og unikt præg på alles hjem. Læs mere omkring hvad brugskunst er her.

Hvad er brugskunst?

Brugskunst er et vidt begreb og omhandler mange forskellige elementer inden for indretnings verden. Det omfatter alt fra møbler, lamper, puder osv. Alt brugskunst har dog det tilfælles, at de udtrykker en kunstnerisk tankegang.  Det skal være med at sætte præg på en hjem gennem et varieret udvalg af forme, størrelse og meget andet.

Ens livsstil og livsværdier skinner ofte igennem i ens hjem. Alle er forskellige, derfor ses der også forskellige hjem overalt. Den nordiske stil har præget industrien i en del år nu, men ingen udfører den på samme måde. De rene linjer og neutrale farver er måske overordnet designet. Hvis man derimod dykker længere ned i detaljerne, vil man opdage forskellighederne.Det samme gælder den nuværende trend boheme stilen. Mulighederne for købet af brugskunst online er uendeligt. 

Brugskunst

De små detaljer

Som tidligere nævnt er markedet bredt indenfor brugskunst, og der findes ofte ingen begrænsninger for, hvad man kan få fingrene i. De små genstande, som man måske ikke altid lige har øjnene på, betyder ofte meget for helheden.

Elementer i indretningen er meget afhængige af fx:

  • Farver
  • Glasur
  • Former
  • Tekstur

Det er vigtigt for både vaser, service, eller møbler, hvor håndværket er blevet udformet og resultatet heraf.

Samlinger af brugskunst

I takt med at brugskunst i de sidste mange årtier har udbredt på manges ønskelister og i hjemmene, så er der opstået store samlinger. Hjemmene bliver ikke præget af kunst og design men også kærlighed. Samlinger har ofte en langt større værdi, end man ellers ville synes.

No Comments

Post A Comment

a

Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website