Bliv klogere på billeasing og de mange fordele ved leasing af bil
526
post-template-default,single,single-post,postid-526,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Bliv klogere på billeasing og de mange fordele ved leasing af bil

Leasing af bil

Bliv klogere på billeasing og de mange fordele ved leasing af bil

Hvad er en billeasing? Hvilke fordele er der ved leasing af bil? Hvordan leaser man en bil? Alle disse spørgsmål træder regelmæssigt op, når man kommer ind på emnet om billeasing. For mange mennesker kan det være et svært emne at sætte sig ind i. Læs derfor her og bliv klogere!

Hvad en billeasing?

Kort sagt er billeasing i al sin enkelthed en langtidsleje af en bil. Du får muligheden for at leje en ny brugt bil mod en fast månedlig betaling. Den faste månedlige betaling er en samlet ydelse, så du ikke står overfor uforudsete udgifter.

Fordele ved leasing af bil

Der er generelt mange fordele associeret ved leasing af bil. Du bevarer i forhold til at være bilejer omtrent de samme fordele, dog undgår du de sure forpligtigelser, der er forbundet ved at eje en bil. Eksempelvis er en af fordelene ved leasing af bil, at du ikke skal bekymre dig om det værditab, der er i bilen, når leasingperioden afsluttes. Derudover kan man ved leasing af bil samle alle sine biludgifter, hvilket er en tydelig fordel for mange mennesker, idet samlede udgifter er nemmere at overskue og gennemskue. Det eneste du selv har ansvaret for at betale, er brændstof og grøn afgift.

Den faste månedlige ydelse ved leasing af bil er bl.a. bestående af:

  • Forsikring
  • Serviceeftersyn
  • Reparationsaftale
  • Tilbageleveringsforsikring
Leasing af bil

Hvordan leaser man en bil?

En billeasing foregår ved, at du lader et finansieringsselskab stå for købet af bilen, hvor du derefter lejer bilen af selskabet i en længere periode. Leasingen sker ved at du først og fremmest skal opfylde et antal specifikke krav, for at være berettiget til en billeasing. Derefter skal du finde lige præcis din drømmebil, blandt et stort udvalg af forskellige mærker og modeller. Til sidst skal du fastsætte dit månedlige kørselsbehov, hvor du i samarbejde med forhandleren fastsætter den faste månedlige ydelse. Resten ordner finansieringsselskabet. Nemmere bliver det ikke.

No Comments

Post A Comment

a

Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website