Køkkenredskaber - den ultimative guide - Business and service
578
post-template-default,single,single-post,postid-578,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Køkkenredskaber – den ultimative guide

køkkenredskaber

Køkkenredskaber – den ultimative guide

Til køkkenet findes der et hav af muligheder til at kunne tilberede din mad med. Køkkenredskaber som er praktiske og kan gøre livet lidt lettere for dig, men det kan være svært at vælge, hvilke man bør investere i. Her er en lille guide som kan give lidt inspiration til dig.

 

Køkkenredskaber til tilberedning

Der findes rigtig mange muligheder for at tilberede ens mad, men en af de nok mest essentielle køkkenredskaber er komfuret. Komfuret fås i mange variationer og nogle af eksemplerne vil gennemgås senere i denne artikel. Derudover er der selvfølgelig også grillen eller ovnen, som bliver anvendt flittigt i de danske hjem. 

Komfuret

Som tidligere nævnt er et af de mest essentielle køkkenredskaber i køkkenet komfuret. Tilberednings mulighederne med et komfur er enorme og det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne. Ligesom at der er mange råvare, som kan tilberedes på et komfur, så findes der også flere typer af komfur. Her kommer nogle eksempler på forskellige typer af komfurer.

 

  • Induktionskomfur: Induktionskomfuret er godt udbredt i de danske hjem og et af de mest almene komfur at se i de danske køkkener. Den måde induktionskomfuret opvarmer kogepladerne på er vha. magnetisme. Deres popularitet skyldes at komfuret varmer lynhurtig op, mens at det også reagerer hurtigt når man skruer ned for blusset. Det er dog værd at nævne at, hvis ens køkkenudstyr består af kobber og aluminiums gryder eller pander, så kan de ikke benyttes til denne type af komfur. Det er vigtigt at dit køkkenudstyr er udstyret med en magnetisk bund.
     
  • Keramisk kogeplade: Dette komfur består af en helt glat glaskeramisk overflade. Fordelen ved denne type af komfur er at de er effektive til at holde på varmen, og er bedre til at udnytte energien. Derudover kan stort set alle typer af gryder og pander anvendes på komfuret.

  • Gaskomfur: Sidst, men ikke mindst, er der gaskomfuret som man typisk ser i restaurant køkkenet. Dette komfur er meget udbredt i udlandet, men knap så meget i Danmark. En af fordelene ved gaskomfuret er dens lynhurtige evne til at reagere når man skruer op eller ned for blusset på komfuret. Derudover er det ikke nødvendigt at fjerne ens pande eller gryde fra blusset når man er færdig med madlavningen, fordi når man slukker for gassen forsvinder varmen med det samme. 

 

Alle af de 3 ovenstående typer af komfurer er anbefalelsesværdige. Her handler det hovedsageligt om, hvad dit behov er, hvad du foretrækker og hvordan dit budget for køkkenredskaberne ligger. 

No Comments

Post A Comment

a

Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website