Vægdekoration der passer til din indretning | Vægur i træ
537
post-template-default,single,single-post,postid-537,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Vægur i træ giver dit hjem ny energi

Vægur i træ

Vægur i træ giver dit hjem ny energi

Mangler du idéer til din indretning og noget dekoration til dine vægge? Flere og flere dansker bliver aldrig helt tilfredse med deres hjem. Der er altid lige en lille detalje, som kunne laves om eller blive bedre. Grænsen bliver aldrig rigtigt nået. Læs mere heromkring elementet vægur i træ og lær hvad det kan tilføre dit hjem

Den nordiske stil

Mange af de danske hjem bærer præg af den minimalistiske og nordiske stil. Det er det stilrene valg, hvor der samtidig er plads til børn og hverdagen. Det er de rene og lige linjer, som ikke bliver forstyrret af rod og andet. Derudover er materialerne, som er brugt, ofte også i mere neutrale farver.

Træ er derudover et populært materiale, som flere og flere implementerer til deres hjem. Det giver lidt kant og et element af noget råt til hjemmets ellers meget fine og rene hjem. Det er denne kombination, som har været med til at inspirere stilen i mange hjem rundt omkring i hele landet.

Vægur i træ

I takt med at flere og flere er afhængig af deres mobiltelefon, så er der flere og flere, som ikke engang kan klokken på et analog ur. Et vægur er dog meget populært og en klassiker i hjemmet. Vægur i træ kombinerer den nordiske stil men et meget kendt og klassisk element i hjemmet.

Det visuelle look er meget vigtigt, når man taler om et vægur. Følgende materialer er blandt andet meget populære:

·       Lys eg

·       Valnød

·       Silkemat akryl

 

Her kan selve designet af uret også variere meget. Nogle ønsker et meget simpelt udtryk, hvor der ikke er nogen nummerering. Andre er mere til, hvis der vises nummerering. Det kommer an på den øvrige indretning og ens egen personlige præferencer.

Træ materiale i resten af huset

Det er ikke kun med et vægur, at man kan tilføre det rå look til ens hjem. Der tilbydes massevis af forskellige og utrolig flotte materialer. Det kan sættes op i alle afskygninger i huset. På børneværelset er det blandt andet populært med træbogstaver og andre ophæng. Derudover er figurer af legetøj og andet også populært til vægdekorationer på børneværelset såvel som andre steder i hjemmet.

I stuen er det klassikeren med verdenskortet også populært. Dette giver et flot udtryk specielt med træelementet. Ligeledes kan dette også være et danmarkskort, som fanger interessen. Dette kan igen være forskelligt hvilken træ sort, som man ønsker at anvende.

No Comments

Post A Comment

a

Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website