Tiden er kommet, og du skal have fundet dit næste køb – og det er i denne anledning et Panasonic TV. Så du suser hen på tasterne og taster ind i det famøse søgefelt: “TV Panasonic”. Du skal nemlig have fundet det bedste af det bedste og det som passer til lige netop dine behov. Derfor vil de næste par afsnit handle om, hvordan du bedst muligt finder det perfekte match til dig!

Størrelse på TV’et 

Størrelsen på dit Panasonic TV har oftest meget stor betydning for os, og er en af hovedårsagerne til, at vi oftest skal have et nyt TV – og at det nu er tid til en opgradering! Der findes forskellige tommer TV, og hvor det engang var normalt med f.eks. et 32” TV, så kan vi idag ikke få dem store nok, og det er oftest + 50”, vi ser hjemme i stuerne og værelserne hos folk. Men selvom at vi elsker det stort, så er det værd at undersøge først, hvad du har plads til derhjemme. Hvis det f.eks skal hænge mellem en væg og vindue, eller mellem to andre ting – så er du begrænset til en vis størrelse, som du bør måle op, inden du køber dig et nyt. 

Funktioner

Hvad skal dit Panasonic TV kunne? Denne del er meget individuel og kommer virkelig an på dine præferencer, og hvad du har i tankerne. Skal dit TV kunne optage? Eller vil du have Smart TV? Så du kan forbinde diverse streamingtjenester til dit TV? Det behøver ikke kun at være denne type funktioner. Det kan også være, at du har nogle krav til f.eks. pixels eller lyden. Det er meget forskelligt, hvad folk går efter, men du bør dog alligevel lige tænke over det. Det er ærgerligt at bruge mange penge på et TV og så opdage, at man faktisk godt gad, at det kunne en anden ting. 

Stående eller væghængt

En ting som man hurtigt kan glemme, men som egentlig er rigtig relevant, er, hvorvidt dit TV fra Panasonic skal kunne hænge på væggen eller stå på f.eks. et TV bord. Mange typer fjernsyn har mulighed for begge, men der er enkelte, hvor der kun er mulighed for det ene eller andet. Og der er ikke noget mere irriterende end at komme hjem med et TV, der skulle have hængt, men som kun kan stå eller vice versa.